Harjoittelu uudessa paikassa on lähtenyt todella hyvin käyntiin. Päivät menevät  nopeasti, koska koko ajan on tekemistä. Olen ommellut todella monet verhot. Aluksi kuvittelin, että verhoja on helppo tehdä, onhan niitä sinäänsä, mutta pitää olla hyvin tarkka. Pitää mitata aika monta kertaa, että saumat ovat saman mittaiset ja reunojen käänteet pitää olla tarkasti tehtyjä, koska verhoista saattaa tulla vinot. Se onkin hankalaa koska mittaukseen käytetään mittaustikkua, enkä vielä saa sillä ihan tarkkoja mittoja. Olen ommellut tavallisia verhoja, paneli verhoja, kappoja ja verhoja joissa on rypytys nauha. Paneleihin olen sahannut sopivan kokoisia alumiini laattoja alareunaan ja ylös lasikuitupuikkoja.

Olen jonkun verran palvellut asiakkaita ja ottanut tilauksia vastaan, mutta en vielä kuitenkaan uskalla palvella asiakkaita, koska en tiedä vielä kankaista oikeastaan mitään. Tietenkin saan apua, mutta jotenkin se vaan pelottaa.

Muut työntekijät ovat todella mukavia ja ompelun ohessa juttelemme mistä milloinkin. Viihdyn paremmin tuolla kuin kolmituotteella, mutta samalla tavalla odotan takaisin kouluun pääsyä.

Vielä pitäisi harjoitella kankaan myyntiä ja opetella kankaita, onhan tässä vielä aikaa, vaikka se joulu onkin kohta jo ovella.