Ensimmäinen viikko takana toisessa työharjoittelupaikassa. Paikkana on kolmituote, missä valmistetaan erilaisia vaatteita sarjatyönä.

En ollut kovin innostunut sinne menemisestä, mutta kun ensimmäisenä päivänä menin, niin mielestäni se oli todella mukavaa. Ompelin takkeihin sellaisia merkkejä. Se oli niin helppoa ja mukavaa, kun ei oikeastaan tarvinnut miettiä mitään. Seuraavana päivänä menin innokkaana jälleen sinne ja ajattelin, että mitäs sitä tänään saisi tehdä, jatkoin merkkien ompelua ja ensimmäisen tunnin jälkeen se alkoi kyllästyttämään ompelin merkkejä nopeasti, että ne olisivat loppuneet. Kolmantena päivänä aloitin jälleen merkeistä, sain onneksi kaikki ommeltua ja sain toisen tehtävän. Ompelin pipoihin tupsuja kiinni, se oli mukavaa, koska pipoja ei ollut niin paljon ja tupsujen tekemisessä sai aluksi pohdiskella aika kauankin, että miten ne oikein tehdään. Sain pipot valmiiksi ja aloin tekemään housuja. Aluksi niitäkin oli kiva tehdä, mutta tarvitsen aika paljon vaihtelua töissä mitä teen, muuten kyllästyn aika nopeasti. Tein loppuviikon housuja ja sain ne valmiiksi.

Tuolla tehdään kyllä sinäänsä pieniä sarjoja, mutta en ole tottunut siihen, että ompelee samaa saumaa monta päivää putkeen.

Menen kyllä huomenna ihan mielelläni taas sinne koska haluan kuitenkin kehittää ompelutaitoani ja toivon, että jossakin vaiheessa saisin kokeilla kaavojen tekoa. Ainut todella huono asia tuolla on koneet ja tuolit, koska koneet on matalalla ja tuolit pikkasen liian korkealla, eikä tuoleja saa säädettyä sopivaan korkeuteen, niin kyllä se 7 tunnin ompelemisen jälkeen selässä vähän tuntuu. Muuten kaikki on ihan ok. Ihmiset on ystävällisiä ja tulen niitten kanssa todella hyvin toimeen ja kahvi on hyvää. Toivon nyt vain, että saisi tehdä paljon erilaisia hommia ja taitojen kehittymistä.